Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Juha Mäenpää

Onko meillä "Polpoa"?

Tämän lehden päätoimittaja on esittänyt, että esitutkinnan aloittaminen samanaikaisesti Hussein al-Taeesta (sdp), Päivi Räsäsestä (kd) ja Juha Mäenpäästä (ps) olisi vahva näyttö siitä, että syytökset ”Polposta” eli poliittisin perustein "vihapuhujia" jahtaavasta poliisista ovat aiheettomia ja että päinvastoin poliisi toimii korostetun tasapuolisesti tällaisissa asioissa.

Itse ajattelen, että kolmen esillä olleen kansanedustajan tapaukset ovat niin erilaisia, että juuri niiden ”niputtaminen” yhteen esitutkinnassa herättää huolestuttavia kysymyksiä.

Halla-aho epäilee poliisia, edessä siintää iso taistelu Arkadianmäellä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho valmistautuu puolueineen poliittiseen taisteluun, josta tulisi eduskunnassa poikkeuksellinen.

Taistelu liittyy perussuomalaisten kansanedustajan Juha Mäenpään eduskuntapuheeseen, jossa hän puhui samassa yhteydessä turvapaikanhakijoista, erilaisesta uskonnosta ja vieraslajien torjunnan tehostamisesta.

Vihreät sinivuokot ja muut vieraslajit

Poliisi jatkaa tutkintaa kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) osalta tämän turvapaikanhakijoihin liittyneestä puheenvuorosta https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6e02c805-67a5-4106-980c-7232128daf14, vaikka vastaavasti Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) perussuomalaisiin kohdistuneen rasisti-nimittelyn osalta poliisi ei epäile rikosta https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006196298.html

Kansanedustaja lain yläpuolella?

Poliisi ja valtakunnansyyttäjä kertoivat eilen päättäneensä suorittaa esitutkinnan kansanedustaja Juha Mäenpään puheista – neuvottelujen jälkeen. Pohdinta oli tarpeen erityisesti siksi, että Mäenpää esitti mm. turvapaikanhakijoita vieraslajeihin vertaavat puheensa eduskunnassa, jonka puitteissa kansanedustajan syytesuoja on poikkeuksellisen vahva.

Ole hiljaa ja maksa

Professori Martin Scheinin on vaatinut poliisitutkintaa Juha Mäenpään (PS) eduskunnassa käyttämän puheenvuoron johdosta. Scheininin mielestä Mäenpää olisi syyllistynyt kansanryhmää vastaan kiihottamiseen. Näin siitä huolimatta, että turvapaikkahakemuksen jättäminen ei ole ko. lainkohdassa mainittu peruste, jonka solvaamisesta voisi ylipäätänsä syyllistyä kyseiseen rikokseen.

Notre Dame tulessa

Suomessa on eduskuntaan valittu edustaja, herra Juha Mäenpää, joka on kiittänyt jumalaansa jonkun yrityksestä tuhopolttaa vastaanottokeskus. Konservatiivinen kristillinen oikeisto ja perussuomalainen puolue tiivistää välejään. Sen nyt ainakin tietää konservatiivisesta kristillisestä oikeistosta että satanisti on sille pienempi kauhistus kuin vihervasemmistolainen kristitty naispappi tai " kulttuurimarxilaisuus" tai tasavertainen avioliittolaki. Pariisissa Notra Dame on liekeissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä