*

Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Oulun kaupunginvaltuusto

Oulun valtuusto äänesti vastoin omaa sopimusta-vihreät ja vasemmisto räikeimpinä

Oulun kaupunginvaltuusto hylkäsi ehdotuksen tilapäisestä valiokunnasta. Sinisiin perussuomalaisista loikanneet Anne Snellman ja Vaili Jämsä-Uusitalo eivät luopuneet hillotolpistaan, vaikka Snellman itse on ollut allekirjoittamassa sopimusta, että jos loikkaus tulee, niin luottamuspaikat jäävät puolueelle mistä loikkaa.

 

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/siniset-saavat-pitaa-lautakuntapaikkan...

 

Ratikka on Oulun suunnitelmissa

 

Viime viikolla sanomalehti Kalevassa oli esillä ratikan saaminen Ouluun monessakin kirjoituksessa. Aiheeseen ottivat kantaa Olli Kohonen mielipidekirjoituksessaan (15.11), Oulun kaupunginjohtajakandidaatit haastatteluissaan (19.11) sekä monet nimettömät ratikkaa epäilevät tekstaripalstan aktiivit.

Kovaa peliä Oulun valtuustossa

Oulun valtuustossa on 67 valtuutettua. Voimasuhteet menevät niin, että Keskustalla ja Kokoomuksella on yhteensä 32 paikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos he kaikki ovat jonkin asian takana, niin tarvitaan vain kaksi muiden ryhmien (käytännössä Perussuomalaisten, KD:n tai SDP:n) valtuutettua, ja läpimeno on varma.

Valtuuston puheenjohtajana toimii toiseksi suurimman puolueemme edustajana Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajanakin toimiva Mari-Leena Talvitie.

Sanginjoen suojelu: Keskustasta ei painostettu vain Lepistöä

Oululaisessa kuntapolitiikassa on jotain todella pahasti pielessä. Siinä ei ole mitään pahaa, että jostain syystä Pohjois-Pohjanmaalla äänestäjät käyvät uurnilla tiputtamassa uskollisesti äänensä Keskustalle. Mutta se on oksettavaa, millä tavalla Keskusta mandaattiaan käyttää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä