*

Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Tiina elovaara

Sampo Terhon arvaus: kivi vai purje?

Ensin haluan onnitella Sampo Terhoa siitä, että hän on kirkkaasti paras kulttuuriministeri maassamme aikapäiviin. Hän on valmis paitsi puhumaan kulttuurista, myös tekemään sitä ja hyväksymään kulttuurin tapahtumisen ilman byrokratiaa ja julkisvallan holhousta. Tätäkin isompi haaste hänellä on kuitenkin puoluejohtajana jossa koko puolueen olemassaolo riippuu enemmiltä osin muista puolueista.

Yhden asian Huhtasaari ja Halla-aho?

 

I`m back. Sori siitä!

Tosiaankin pienen penaltyn jälkeen aloin taas pohtia ääneen ja osallistua keskusteluun.

Viime aikoina silmiin on pistänyt median ja "kuplaihmisten" uudelleen nousu vahvimpana kannatuslukujen nostajina Laura Huhtasaaren alkavalle presidenttikampanjalle sekä PerusSuomalaisten tulevalle jytky kakkoselle. 

Rohkeaa toimintaa, Tiina Elovaara!

Aina on hauska päästä kehumaan poliitikkoa, olkoon nyt vuorossa Tiina Elovaara.

Ai kuka Elovaara? Perussuomalaisten ensimmäisen kauden kansanedustaja.

Ja mikä on rohkeaa? Se, että hän näyttää ajattelevan omilla aivoillaan ja toimivan arvojensa mukaan silloinkin, kun ne eivät vastaa lauman asenteita.

Hieno veto oli jo se, että Elovaara kannatti tasa-arvoista avioliittolakia, vaikka perussuomalaisten eduskuntaryhmä oli melkein yhtenä joukkona sitä vastaan. Mutta sapiskaahan siitä tuli.

Rasismin tuulensuoja purettava - Kiemungin käsitys rasistista kummallinen

Maahanmuuttajalasten virpomista Facebookissa kommentoinut Terhi Kiemunki selitteli kohupäivitystään torstai-illan Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

Ohjelman juontaja Tuomas Enbusken mielestä Yk:n määritelmän mukaan Kiemunki on rasisti.

Kiemungin mielestä rasisti on se, joka sanoo, etteivät suomalaiset lapset saa laulaa koulussa joululauluja tai Suvivirttä.

Hyökkäys kansanvaltaa vastaan

Ministeri Stubb on Yleisradion tietojen mukaan vaatimassa rangaistusta kolajuomaa hänen päälleen Tampereella heittäneelle henkilölle. Uutisen lukiessani ensimmäinen ajatukseni oli ”kehtaakin!”

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä