*

Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vakuutuslääkärit

Kelan vakuutuslääkärit ja vakuutuslääkärit yleensä, outoja muukalaisia

Kelan vakuutuslääkäri, outo muukalainen, vai onko sittenkään niin muukalainen, muuten kuin ainoastaan muukalainen henkilölle, jonka asioita käsittelee. Tuleepa mieleen, että nämä Kelan vakuutuslääkärit ovat lääkärin ammattia harjoittavia sivutoimipuoskareita, jotka eivät niin välitä lääkärin etiikasta, kunhan vaan saavat palkkansa tehdystä työstä, tunnollisten lääkäreiden näkemysten puoskaroinnista.

Oikeusministeri Jari Lindström tekee työnsä hyvin

Mukasuvaitsevaistolle oli järkytys, kun perussuomalaiset menestyivät vaaleissa hyvin ja puolue nousi toiseksi suurimmaksi. Järkytys vain kasvoi, kun puolue meni hallitukseen ja samalla vihreät, vassarit ja ärkoopee jäivät jäähylle.

Alkujärkytyksestä toivuttuaan mukasuvaitsevaisto aloitti kaikilla rintamilla taistelun perussuomalaisia vastaan. (Huomatkaa sopimaton ilmaisu. Mitähän siitäkin seuraa!)

Älä ole huoletta. Me emme auta.

Laitanpa tänne vain linkin kirjoituksestani eri blogissa:
http://www.viranomaisrikollisuus.net/2014/08/ala-ole-huoletta-me-emme-auta.html

Tiivistelmä linkistä:

Pitäisikö vain olla vailla huolen häivää kun vakuutuslääkärit ja viranomaiset sekoilevat!?

Oikeus ja vakuutusoikeus

Se vaan jaksaa puhuttaa tuo vakuutuslääkärien asema ja toiminta. Ja syystäkin. Kun ongelma on ollut varsin hyvin tiedossa jo vuosikymmeniä, niin silti sitä ei ole saatu ratkaistua. Ei lähellekään. Työryhmä on sentään saatu perustetuksi ja sen työn tuloksia nyt arvioidaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä