Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Yhdistysmisvapaus

Ensimmäinen askel kohden työehtosopimusten yleissitovuudesta luopumista?

Korkein oikeus antoi tiistaina 23.5 ratkaisunsa luottamusvaltuutetun valintaa koskevassa asiassa. Yksittäisen yrityksen YT-neuvotteluja ja niissä työntekijöitä edustavan luottamusvaltuutetun valintaa koskevalla ratkaisulla saattaa kuitenkin olla kauaskantoisempia vaikutuksia. Seuraavaksi käsittelen lyhyesti tapauksen KKO 2017:29 ratkaisun tosiseikastoa.

Ylioppilaskuntien pakkojäsenyys rikkoo perustuslakia

Tänään on puhuttu siitä, miten Sipilän hallitus on rikkoo perustuslakia, polkee ihmisoikeuksia ja on uhka oikeusvaltiolle. Ainut konkreettinen esimerkki joka näiden syytösten perusteeksi on esitetty, liittyy työttömyysturvan muuttamista koskevaan hallituksen esitykseen. Hallituksen esitykseen, joka vedettiin pois eduskunnasta. Tässä valossa puheet oikeusvaltion romuttamisesta tuntuvat opposition tarkoitukselliselta pelkotilojen maalaamiselta ja härskiltä populismilta.

PeruSS Lapin piirin nuorten pj. Erkkilä erosi.Yhdistymisvapautta rajoitetaan!?

Perussuomalaisten Lapin piirin nuorten puheenjohtaja Akseli Erkkilä on eronnut puolueesta. Erkkilä valittiin kunnallisvaaleissa Kittilän kunnanvaltuutetuksi.

Mediatietojen mukaan Akseli olisi kaivannut puolueelta muutakin kuin EU kriittisyyttä. Samoin hän on kyllästynyt ainaiseen riitelyyn ja henkilökohtaisiin vedätyksiin.

Erkkilän blogi katosin, koska palvelin kaatui.

YLE -uutinen

http://yle.fi/uutiset/erkkila_perussuomalaisia_yhdistaa_vain_eu-kriittis...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä