Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Blogi

Vuoden viimeinen

Olen kuluneen vuoden aikana kirjoittanut tänne US Puheenvuoroon ”vain” 9 blogia. Itse asiassa hämmästyin tätä vähäistä määrää itsekin. Mutta tilasto ei valehtele!

Niitä on kommentoitu(mukana omatkin kommentit) seuraavasti. Tämä siis tähän hetkeen mennessä:

2.3 2018 http://jarilindstrom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251684-vaaleja-tulee-vaaleja-menee-tehdakin-pitaisi 37 kommenttia

Blogin aloittaminen

Olen jo pitkään miettinyt blogin aloittamista. Asian eteenpäin vieminen on kuitenkin jäänyt useammastakin syystä. Yksi syy on aina ollut vähäinen aika kotosalla kirjoittamiseen. Normaalisti arkeni on ollut kiireistä töiden, luottamustehtävien ja harrastusten vuoksi.

Pidän sinusta silti, Paavo Väyrynen, vaikka poistitkin tekstisi!

Pidän sinusta kovasti Paavo.

Harmissani huomasin, etten voi lukea blogikirjoitustasi "Aatosta jaloa ja alhaista mieltä". Pääsy on kuulemma kielletty.

:(

Luen tällä hetkellä tekstejäsi. Ja kirjojasi. 

Olen rauhan ja rakkauden asialla.

Jos jotenkin loukkasin sinua humoristis-karikatyyrisillä teksteilläni ennemmin, se ei ollut tarkoitukseni. 

Kaikkea hyvää sinulle ja Vuokolle

<123 <-- Kukkakimppu

Lisäksi, haluan jakaa hauskan tarinan Paavosta.

Suomen media on todella vaarallisella tiellä

Valtamedia nostaa poliittista- ja taloudellista valtaa käyttäviä henkilöitä jalustalle mitäänsanomattomien pienien laupeudentöiden varjolla. Luodaan heistä auttavaisia ja armeliaita henkilöitä, kun he todellisuudessa ovat omassa työssään saattaneet aiheuttaa mittavia vahinkoja yksilöille ja yhteiskunnalle. Samoin tekevät ja tekivät Stalin, Hitler ja toisen diktaattorit kansan edessä, suukotellen lapsia ja silittäen nuorison pellavapäitä, kun toisaalla kylvivät armotonta tuhoa, vertaamatta kuitenkaan suomalaisia päättäjiä heihin.

Yli 700.000 kertaa on blogejani luettu, jatkaa vai lopettaa?

Aloitin blogieni kirjoittamisen kokemastani epäoikeudenmukaisuudesta sekä yrityksemme, kunniani ja työni ryöstön seurauksena. Oikaistakseni niitä asioita, joita mediassa on totuuden vastaisesti uutisoitu.

Onko minulla lupa arvostella sinua?

Onko minulla lupa arvostella sitä mitä sinä olet blogiisi kirjoittanut? Vaikuttaako oikeuteeni se mitkä ovat blogisi asetukset - ts. se, sallitko kommentit, vai estätkö kommentoinnin?

Oma näkemykseni on, että kommentoinnin kieltämällä blogisti jopa sallii voimakkaamman arvostelun toista kautta. Esim. kuvani case, jota en saanut kommentoida.

Tapanani on ollut arvostella muita kirjoittajia kriittisesti asioissa joista minulla on omasta mielestäni parempaa tietoa. Tämähän ei kaikille sovi - harmi?

Hjallis Harkimo surffaa trumpismin laineilla

Ei mennyt montakaan päivää Trumpin vaalivoitosta kun Suomen Trumpiksi tituleerattu Harry Harkimo avautui Iltalehden blogissaan kaunoistaan ammattiyhdistysliikettä kohtaan. Tämä on niin tyypillistä oikeiston edustajille, että se on jo vähän noloa.

Voiko poliittisen blogin kirjoittamisella vaikuttaa yhteiskuntaan?

Tahdon vaikuttaa maailmaan. Olen kiinnostunut politiikasta. Mieleeni nousee usein kysymys, voiko poliittisen blogin kirjoittamisella todella vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan? Internet, some ja poliittisen blogin kirjoittaminen ovat kanavia, joiden avulla periaatteessa kuka tahansa voi osallistua yhteiskunnallisesti merkittävään keskusteluun. Vaikuttaminen kirjoittamisen avulla tuntuu edelleen vaativan paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä. Ennen sosiaalista mediaa ja internetin kirjoitusalustoja tilanne on ollut tosin vielä huomattavasti haastavampi.

Jee

Otin teemaksi aiheen "viikko parempana kuin yksikään teistä", mutta menetin niin helppoon tehtävään intoni varsin nopeasti. Foorumilla jossa ihmisten yksinkertaisuutta on mahdoton aliarvioida, jossa lauseen ensimmäisestä sanasta voi päätellä kirjoittajan olevan omaperäisyydellä rehennellen samaa mieltä kuin nekin joita hän kehottaa muissa kirjoituksissaan tottelemaan, ei vaan ole mikään temppu nousta kenenkään yläpuolelle. Niin kivaa kuin se yläpuolelle nousu noin yleensä onkin. 

Teistä ei vain ollut siihen. 

Hrmph...

 

Bloggaajasta sylkykupiksi

Eija Puistomaan mielestä olen tyhmä.

Ville Koski kuvailee minua vitun tyhmäksi.

Teemu Mäki ennakoi minulla olevan asennevamma.

Ville Senilän mielestä olen syöpäläinen.

Timo Piipari diagnosoi minut narsistiksi.

Santeri Larmila kertoo minun olevan egoistinen ihmisperse.

Esa Hyytinen muistuttaa minun olevan vähä-älyinen.

Joonas Niemeläinen kuvailee minua idiootiksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä