Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Ironia

Ironian ja Sarkasmin ero?

Eräs tuttavani pyysi kysymään: mikä on Ironian ja Sarkasmin ero?

 

Osaisinko itse sen määritellä? En osaa, kuka osaa - osaako kukaan?

Huntukielto on yhdyssana

Kansalaisaloitepalveluun on ilmestynyt kansalaisaloite, jossa eduskuntaa pyydetään ryhtymään lainvalmisteluun Moskovan ja Pietarin välisen  pääradan varrella sijaitsevan maalaiskunnan kieltämiseksi sekä Pakistanin maataloustutkimuslaitoksen kriminalisoimiseksi.

 

Ironian politiikka

Voin ihan suoraan sanoa, että minusta koko keskustelu maahanmuutosta ja pakolaisista on kohtalaisen ironinen, mutta sitä ei taideta huomata kovinkaan helposti. Laura Huhtasaari haluaa olla vihainen eikä hyssytellä asiaa, 10.9 antamassaan lausunnossa - saa olla minun puolestani.

Laulu vihollisistamme - Песнь о врагах

Kuten olemme huomanneet omasta mediatarjonnastamme, niin yhä selvemmin aletaan taas puhua mahdollisista vihollisista. Vaikuttaa siltä, että myös jotkut US-bloggaajat ovat siitä saamassa oman päähänpinttymänsä. Sama tapahtuu itärajamme toisella puolella, jossa etenkin valtiontelevisio, Dmitri Kiseljovin johdolla, harrastaa melkoista aivopesua. Minulla on Venäjällä useita ystäviä, jotka parhaillaan ihmettelevät miten turkkilaisista yhtäkkiä tuli taas rakkaita ystäviä (sen jälkeen kun heidät kuukausikaupalla haukuttiin maapallomme alimpaan helvettiin).

Kimmo Sasi, sanansa mittainen mies

Kimmo Sasin päätös kieltäytyä kansaedustajan eläkkeestä oli minulle positiivinen yllätys. 1952 syntynyt mies päätti jatkaa työuraansa työttömänä kunnes täyttää 67 vuotta joka oikeuttaa täyteen eläkkeeseen. Koska luopuminen ei onnistu muutamaksi vuodeksi, hän päätti luopua koko kansanedustajan eläkkeestään ja nauttii vain yksityisellä sektorilla ansaitsemansa eläkkeen.

Kiljunen ryöstettiin - Karmaa, ironiaa vai molempia?

SDP:n entinen kansanedustaja Kimmo Kiljunen on omien sanojensa mukaan ryöstetty Helsingin satamassa. Kyseessä oli kuulemma ”laillistetty ryöstö”. Kiljunen joutui Aasiasta itselleen lähettämää tavaraa Helsingin satamasta hakiessaan maksamaan kuljettamiseen, ahtaamiseen ja merenkulun kansallisiin sekä kansainvälisiin sopimuksiin liittyviä maksuja.  Voi toki olla, että maksut oli vedetty hihasta eikä niiden perimiselle ollutkaan moraalista oikeutusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä