Jarpan blogi Ajatuksia ja kommentteja elämästä

Kaikki blogit puheenaiheesta Kaj Turunen

Yhteistä arvopohjaa on sittenkin?

Kaj Turunen flirttaa avoimesti EU-eroa kannattavien perussuomalaisten kanssa toteamalla että mikäli unioni ei tee suomen kannalta edullisia päätöksiä _________ asiassa, tulee suomen uhata EU-erolla. (Täytä tyhjät kohdat itse).  Tällä kertaa kyse oli metsänkäytöstä ja siihen liittyvistä yksityiskohdista mutta ensi kerralla kyse voi olla vaikkapa puukiukaista, saunapalvista, talousohjauksesta tai maahanmuutosta.

Turunen kaivoi oman hautansa - "Olisi pitänyt pitää enemmän ääntä vuonna 2014"

Viime vuoden joulukuun 19. päivä talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) sai pitkään odottamaansa postia Euroopasta. Kirje oli lähtöisin komission rahoitusvakauden, rahoituspalvelujen ja pääomamarkkinaunionin pääosaston Maria Teresa Fábregasilta. 

Fábregasin mukaan suomalaiset voivat haudata hallintarekisterin lopullisesti, jos eduskunta niin haluaa sekä kieltää suomalaisten osakeomistusten salaamisen myös ulkomailla. Tai olla kieltämättä.

Jokohan ministereiden kärsisi ostaa omat viinat?

Onpahan taas ollut mielenkiintoinen viikko suomalaisille. On uusia ministereitä, entisiä ministereitä ja puoliväliriihtä. Keploteltiin läpi herrojen himoitsema hallintarekisteri ja kuopiolainen IC2 Feeniks Oy sai parille kouralliselle työntekijöitään valmistettavaksi muutaman teltan puolustusvoimille. Näin vertauskuvallisesti: "Takit ostetaan ulkomailta mutta sentään napit hankitaan Suomesta".

Perussuomalaiset myivät sen sittenkin - "Poliittisen historiani paras päivä!"

"Ei ollutkaan vapaakauppa ja kaivos, mitä siellä kabineteissa väännettiin silmät väärällään näiden kohujen ja kuntavaalien aikaan, vaan se olikin hallintarekisteri."

TAANNOIN PUOLUEENSA "saavuttamasta" eurooppaministerin salkusta iloinnut talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) vaikuttaa kääntäneen veneensä kohti puolueen lopullista rappiota. Talousvaliokunta hyväksyi tänään mietinnön kiistellyn hallintarekisterin lakiesityksestä.

Punaniska nimeltä Kaj Turunen

Kansanedustaja Kaj Turunen (ps) maksimoi sen puolen ihmisluonteesta, millä hän voi osoittaa olevansa täysin kohtuuton ja kohtuullisen yksinkertainenkin.

Äijäfeministi Rinne ja mammanpojat

SDP:n puheenjohtajakilpaan ehdolla oleva Ammattiliitto PRO:n puheenjohtaja Antti Rinne murjaisi Helsingin Sanomien haastattelussa kansanomaiseen tyyliinsä, että perussuomalaisten riveistä kummunneita, (puolueen linjan kanssa ristiriidassa olevia) rasistisia heittoja selittää se, ettei puolueella ole yhteistä arvopohjaa. Fasismistakin Rinne puhui, mikä ei ehkä ollut kovin viisasta. Fasismi on vaikea määritellä ja kulunut pitkälti leimaavana iskusanana.

Nesteessä?

Eilinen A-studio uutisoi NesteOilin varustamokaupoista otsikolla : " Miksi Ilmarinen ja Huoltovarmuuskeskus halusivat ostaa tankkereita Nesteeltä?"

Ohjelmassa haastateltiin Mauri Pekkarista (kesk), moninkertaista ministeriä ja nykyistä talousvaliokunnan puheenjohtajaa. Pekkarinen ihmetteli, miksi Ilmarinen ja HVK ryhtyivät näihin kauppoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä